Microsoft

Bu hizmetten yalnızca İstanbul Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli yararlanabilir. Öğrencilerimiz Office 365 üzerinden Microsoft ürünlerini indirebilir. Web sayfası üzerinden @istanbul.edu.tr e-posta hesabı oturumu açılması gerekmektedir.

SPSS

Bu hizmetten yalnızca İstanbul Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli yararlanabilir. Web sayfası üzerinden @istanbul.edu.tr e-posta hesabı oturumu açılması gerekmektedir.

ESET

Eduroam

Öğrencilerimiz , Üniversitemiz İdari ve Akademik Personellerimiz İndirebilir. Web sayfası üzerinden @istanbul.edu.tr / @ogr.iu.edu.tr e-posta hesabı oturumu açılması gerekmektedir.

Adobe

Adobe Acrobat Pro ürününün lisans süresi sona ermiştir. Kullanıcılarımızın açık kaynak kodlu yazılımları tercih etmeleri önerilir.

Foxit

EndNote

Bu hizmetten yalnızca İstanbul Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli ile öğrencileri yararlanabilir. Web sayfası üzerinden @istanbul.edu.tr/@ogr.iu.edu.tr e-posta hesabı oturumu açılması gerekmektedir.