Office 365 Kullanımda

Office 365

Microsoft Office (Word, Excel vb.) dokümanlarınızı bulut platformuna taşımanızı sağlayan Office 365 ürününe https://products.office.com/tr-tr/student/office-in-education  adresinden kurumsal e-posta hesabı (Öğrenciler için: @ogr.iu.edu.tr / Personel için: @istanbul.edu.tr) bilgileriniz ile erişebilirsiniz.

office365-02office365-01

İlgili portal üzerinden buluta taşımış olduğunuz Office dokümanlarınıza erişebilir veya yeni dokümanlar oluşturabilirsiniz.

Ayrıca, “Şimdi Yükle” bağlantısı üzerinden indireceğiniz kurulum dosyası yardımıyla kişisel bilgisayarlarınıza (en fazla 5 adet) Microsoft Office uygulamasının masaüstü versiyonunu kurabilirsiniz.

Office 365 mobil uygulamalarına ise mobil cihazınızın işletim sistemine ait uygulama mağazasından (Google Play, App Store vb.) kurumsal e-posta hesabı bilgileriniz ile erişebilirsiniz.

Bu imkanların yanı sıra Office 365 bünyesinde bulunan OneDrive uygulaması ile bulut platformunda 1 TB kapasiteli depolama alanı kullanabilirsiniz.

Office 365 ile ilgili resimli yardım dokümanı için tıklayınız.

05 Aralık 2016